Laden Evenementen

Flo agenda mei

mei 1 @ 08:00 - mei 31 @ 17:00

Dinsdag 10 mei 20u (70 min) yin voor selfcare & overgave 8 eu
Deze yin les zal zich focussen om je helemaal over te geven aan de houdingen en houdingen die overgave ondersteunen. Neem 1 of 2 kussens mee voor in de les en een deken om goed voor jezelf te zorgen. Mocht je veel in het hoofd zitten, dan helpt deze les je om echt weer even in het moment te ontspannen. Deze les vindt in eerste instantie plaats via zoom en zal later via boon.tv/flofysioyoga terug te bekijken zijn.

Maandag 16 mei 8u Strala gentle yoga ochtend flow – 20 min – boon.tv
De ochtend beginnen met rustige bewegingen om zo goed je dag te starten. We starten met een gentle flow om het gehele lichaam te openen. Na deze les voel je je energieker en lichter en kun je toch in korte tijd goed voor jezelf zorgen!

Maandag 23 mei – nieuwe reeks oncoflo, tijdelijk voor maar 149 eu!
Met dit programma help ik vrouwen met kanker in 60 dagen naar meer innerlijke rust, energie & balans, zelfs al heb je maar 15 minuten per dag. De afgelopen jaren heb ik veel mensen met kanker mogen begeleiden en vele bijscholingen gevolgd op het gebied van oncologiefysiotherapie, oedeemtherapie, yoga, mindfulness en leefstijl. Alle best practices heb ik gebundeld in een online programma van acht weken om hierin de reguliere zorg en de persoon achter de zorg te mogen verbinden.

Details

Start:
mei 1 @ 08:00
End:
mei 31 @ 17:00

Organisator

Flo Fysio & Yoga
Email:
eline@flofysio-yoga.nl
Website:
www.flofysio-yoga.nl

Venue

Flo fysio & yoga
Den Bosch, Noord Brabant Nederland + Google Maps