Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Afgelopen Evenementen

Evenementen List Navigation

november 2021

2 november – Yin & Yang – Focus op de armen, schouders en nek
november 2 @ 19:00 - 20:00
Yoga in Beweging, De Akker 34D
Vlijmen,

In deze yogales staat zowel bewegen als ontspannen centraal. Deze yogales is te volgen als beginner en gevorderde. De les is zowel live als online te volgen. Na deze les voel je meer ontspanning en ruimte in het gebied van je nek, je schouder en je armen. Dit is een ideale les als je veel op de dag zit achter de computer.

MORE DETAILS
2 november – Yin les – loslaten van spanning bij de nek & schouders
november 2 @ 20:30 - 21:30
Yoga in Beweging, De Akker 34D
Vlijmen,

Deze yin les is live en online te volgen via Yoga in Beweging. In een yinles ligt de focus op naar binnen keren. Middels houdingen, die je 3-5 minuten aanneemt, creëer je ruimte in jouw bindweefsels en in jou. Deze les focust op de houdingen voor de nek, schouders en bovenrug.

MORE DETAILS
4 november – Mindful yin herfst element
november 4 @ 20:30 - 21:30
Yoga in Beweging, De Akker 34D
Vlijmen,

Deze yin les is live en online te volgen via Yoga in Beweging. In een yinles ligt de focus op naar binnen keren. Middels houdingen, die je 3-5 minuten aanneemt, creëer je ruimte in jouw bindweefsels en in jou. Deze les focust zich op het herfst element. De houdingen ondersteunen in het proces van loslaten, de longen en darmen.

MORE DETAILS
Nieuwe Maan sessie november – Transformeer van donker naar licht
november 5 @ 20:00 - 21:00
Zoom

Bij jezelf blijven, rust in jezelf ervaren en een diep vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid, dat is soms lastig als er veel onrust en afleiding is. Deze Nieuwe Maan is een mooi moment om je bewust te worden van wat jij wilt transformeren van donker naar licht. Tijdens deze sessie nemen Eline en Elzemieke je mee in: * je adem * meditatie * visualisatie * yin yoga * intentiesetting Wat neem je mee? ♡ een ontspannen lichaam en mind ♡…

MORE DETAILS
9 november – online yin – rest & release van de heupen €8
november 9 @ 20:00 - 21:00
Zoom

In deze yin les komen bindweefselhoudingen voorbij, die extra release geven op het bied van de bekken en heupen. In dit gebied wordt veel spanning en emotie vast gehouden. Deze les werkt ondersteunend als je oude patronen wilt loslaten.  We zullen ook gebruik maken van ondersteuning van kussen(s) voor een extra ontspanning in het lichaam. Deze yin les zal eerst plaatsvinden via zoom. Meld je aan via de mail. Hij zal daarna ook beschikbaar komen op de Flo community. 

MORE DETAILS
15 november – Lancering oncoflo week 3 – thema energie €19
november 15 @ 08:00 - november 19 @ 17:00
Thuis

Oncoflo is een online programma, waarin inzichten vanuit de oncologiefysiotherapie, yoga, mindfulness en leefstijlcoaching gecombineerd worden. Je ontvangt per mail een werkboek met opdrachten en 5 video's om je iedere dag in 15 minuten te inspireren naar een vitalere leefstijl in een leven bij kanker. Ken je iemand of ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op. Deze week zal zich focussen op het thema meer energie overhouden voor jezelf. Week 1 en 2 zijn ook beschikbaar gericht op landen…

MORE DETAILS
16 november – energieke ochtendflow €8
november 16 @ 07:30 - 08:00
Boontv

We zullen in de ochtend starten met een energieke ochtendflow. We beginnen met rustige bewegingen om wakker te worden en op te rekken. Daarna zullen we opbouwen naar staande houdingen om zo lekker de dag te starten!

MORE DETAILS
23 november – Meditatie energie reset €8
november 23 @ 19:00 - 19:30
Boontv

In deze meditatie gaan we samen op zoek naar jouw energie reset. Je kunt de meditatie gebruiken om energieker de ochtend te starten, maar ook tijdens of op het einde van de dag gebruiken om te herstellen.

MORE DETAILS
23 november – 1 uur durende webinar gefocust op het maandthema Gratis
november 23 @ 20:00 - 21:00
Boontv

In dit webinar gaan we in op de vragen van deze maand, die terug te vinden zijn in de nieuwsbrief. Het thema van deze maand is energiek de winter door - meer energie voor jezelf. De vragen waar we bij stil staan zijn: 1. Hoe energiek begin je aan jouw dag? Hoe je opstaat, bepaalt hoe jouw dag verloopt. Sta je wel eens stil hoe jij je voelt wanneer je wakker wordt? Welke gedachten heb je? Hoe fit voel jij…

MORE DETAILS
Release & Rebalance retreat te Maastricht €111
november 27 @ 09:30 - 17:00
Cellebroederskapel Maastricht, + Google Maps

Heb jij behoefte om oude ballast los te laten? Vaak houden we lang vast aan oude verhalen die we eigelijk niet meer nodig hebben. Deze retreat nodigt jou uit om naar binnen te keren, los te laten en te vernieuwen zodat jij weer thuis kunt komen in jezelf. Deze retraite ligt nog wat verder in de toekomst, maar je kunt nu al jouw plek reserveren. Mocht je met iemand samen willen gaan, gebruik dan de kortingscode 'SAMEN' en profiteer nu…

MORE DETAILS
+ Exporteer Evenementen