Flo fysio & yoga

Heb je in het (recente) verleden kanker gehad en ben je daardoor nu op zoek naar meer balans, energie en innerlijke rust in het herstel bij kanker? In mijn werk als oncologiefysiotherapeut merk ik dat vaak na het behandelingstraject in het ziekenhuis je een pas op de plaats maakt en de vermoeidheid toeneemt. En tegelijkertijd zijn er weer allerlei zaken die de aandacht vragen, zoals werk, gezin en sociale bezigheden. Je merkt dat de patronen die je voorheen had, nu niet allemaal meer werken voor jou. Of dat jij niet meer even veel reserves hebt als vroeg.  Hoe ervaar je duurzame flow in een leven met kanker ondanks alle uitdagingen? Het oncoflo programma helpt je hierin door iedere dag 15 minuten te werken aan een leefstijl die past bij jou.

Voor wie is het oncoflo programma?

Je hebt de ziekte kanker of hebt dit in het verleden gehad

Je bent op zoek naar het weer met beide voeten op de grond staan, meer balans, energie en je krachtiger voelen van binnenuit

Je hebt mogelijk al stappen gezet in de reguliere zorg, maar je zou nu nog wat aandacht willen geven aan goed voor jezelf zorgen in het geheel

Je bent nieuwsgierig naar welke oude patronen je zou kunnen loslaten en welke nieuwe patronen je hierin mag ontwikkelen

Je bent bereid om stappen te durven zetten

Je bent bereid om 15 minuten per dag in jezelf te investeren

Je wilt graag werken aan een duurzame verandering in jouw leefstijl

Wat maakt dit programma uniek?

Dit programma ondersteunt vrouwen met kanker naar meer innerlijke rust, balans & energie, zelfs al heb je maar 15 minuten per dag. Hierbij wordt de verbinding gemaakt tussen oncologiefysiotherapie, wetenschap, yin, yoga & leefstijlcoaching. Hiermee kun je in 60 dagen werken aan een leefstijl die past bij jou.

 

Wat mag je verwachten?

Iedere week een thema waar we samen werken aan één van de bouwstenen voor een vitalere leefstijl bij kanker. Je krijgt hierbij toegang tot de instructievideo’s en bijbehorend werkboek met opdrachten.

 

Wat heb je nodig?

  • Een comfortabele ruimte waar je jezelf af en toe kan terugtrekken
  • Makkelijk zittende kleding
  • Een notitieboek/schrift met pen
  • Een kussen/mat en/of stoel om op te zitten
  • 15 minuten per dag voor jouzelf

In het programma gaan we langs verschillende lagen in jouzelf. We beginnen te werken met jouw lichaam. Je mag weer landen in jezelf met beide voeten op de grond. Je gaat ruimte creëren in wat er was om zo een nieuwe balans op te maken. In de tweede maand zullen we de verdieping op zoeken, in het omgaan met emoties, een diepere rust en meer vertrouwen te ervaren. Dit wordt op het einde allemaal aan elkaar verbonden, waarbij je handige tools krijgt om goed voor jezelf te blijven zorgen.

 

De thema’s die aan bod zullen komen zijn:

Week 1: Gronden – Landen in jezelf

Week 2: Balans – Vind jouw middenweg

Week 3: Energie – Hoe houd je meer energie over voor jezelf

Week 4: Kracht – Je krachtiger voelen in jezelf

Week 5: Emoties – Leren omgaan met angst, verdriet, boosheid en eenzaamheid

Week 6: Slaap & ontspanning – Op zoek naar een ontspannen manier van slapen

Week 7: Vertrouwen – Stap voor stap het vertrouwen weer hervinden

Week 8: Zelfzorg – Blijven werken aan een vitalere leefstijl die past bij jou

 

Goed om te weten:

Vanaf 21-3 zal voor het eerst het volledige oncoflo – flow like water programma gedraaid worden.

Er is nu eenmalig een starterskorting voor 99 i.p.v. 333 euro! Je krijgt 60 dagen 1:1 begeleiding en een masterclass cadeau t.w.v. samen 429 euro. Mail naar eline@flofysio-yoga.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

De volgende serie zal starten vanaf 23-5 voor de eenmalige prijs van 149eu.

Losse sessie oncologiefysiotherapie 32 euro

Losse sessie oedeemfysiotherapie 47 euro

Losse sessie (online) coaching 1 uur 65 euro

Maand 1:1 online coaching 200 euro

 

Mail gerust naar eline@flofysio-yoga.nl als je interesse of vragen hebt. Het is nu ook mogelijk om inspiratie online te volgen via @flofysioyoga , via het online platform op https://boon.tv/flofysioyoga en via de maandelijkse nieuwsbrief.

 

Sinds 25 mei 2018 zijn alle therapeuten verplicht clienten te attenderen op hun rechten met betrekking tot privacy en het verwerken van persoonsgegevens (Wet op Privacy). Het gaat bij Flo Fysio & Yoga met name om persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mailadres etc. Deze gegevens zijn nodig om te registreren voor de algemene administratie en facturen volgens de wettelijke eisen. Indien een consult of event geboekt wordt, gaat hij/zij akkoord met het privacybeleid, zodat de Wet op Privacy volgens de wet wordt nageleefd.